Політика безпеки

Політика безпеки інтернет-магазина "Канцтовари оптом в Україні".

Політика конфіденційності.
 Адміністрація інтернет-магазину з усією серйозністю підходить до питання Вашої конфіденційності, поважає і захищає недоторканність вашого особистого життя. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб ваша особиста інформація зберігалася в найсуворішій таємниці.

Захист персональних даних.

Звертаємо Вашу увагу на те, що реєструючись на цьому сайті і вносячи свої персональні дані в форму реєстрації, а також надаючи адміністрації сайту зазначені дані будь-яким іншим способом, Ви тим самим даєте свою згоду на зберігання і обробку адміністрацією сайту наданої Вами своєї персональної інформації відповідно з Законом України від  01.06.2010 № 2297-VI "Про захист персональних даних" зі змінами і доповненнями, внесеними Законом України 23 лютого 2012 року №4452-VI.

Збір та обробка персональної інформації.

Ми не збираємо особисту інформацію про вас, коли ви заходите на наш сайт. Ви можете анонімно переглядати сайт або отримати анонімний гостьовий доступ до сервісу. Проте, ваш браузер все ж автоматично повідомляє нам тип комп'ютера і операційної системи, які ви використовуєте. Єдина особиста інформація про вас, яку ми отримуємо, це ті дані, які ви добровільно надаєте при заповненні форм. При реєстрації на сайті  оптового інтернет-магазину "Канцтовари оптом в Україні" наш серве запросить у Вас персональну інформацію, таку як прізвище та ім'я, адресу електронної пошти, найменування організації або номер телефону. Надання такої інформації у відповідь на запит здійснюється вами виключно добровільно. Надана вами інформація є для нас мінімально достатньою і використовується інтернет-магазином тільки для здійснення процесу Вашої взаємодії з нашою компанією - здійснення покупок, організації зручного оформлення і доставки товару.

Як ми використовуємо вашу інформацію.

Оптовий інтернет-магазин "Канцтовари оптом в Україні" використовує відомості особистого характеру для надання послуг, для маркетингового аналізу потреб та інтересів своїх клієнтів. Зокрема, ми використовуємо цю інформацію, щоб допомогти вам виконувати банківські операції або робити замовлення, підтримувати зв'язок з вами, надавати послуги і технічну підтримку, сповіщати вас про зміни в роботі служб та вигідних нововведеннях, а також налаштовувати розсилку рекламних пропозицій відповідно до ваших уподобаннями.


Захист особистої інформації.

Ми зберігаємо зазначені вами дані в надійно захищеною базі даних і охороняємо їх в подальшому від отримання третіми особами. Ми використовуємо їх лише в цілях забезпечення користувачів заявленими послугами. Оптовий інтернет-магазин "Канцтовари оптом в Україні" не повідомляє третім особам особисту інформацію про своїх користувачів, крім випадків, коли це передбачено Законом, або коли користувач добровільно погоджується на передачу інформації.

Статистична інформація.

Для функціонування сайту, а також для нашого власного статистичного аналізу трафіку, ми ведемо статистику IP-адрес відвідувань. Зібрана інформація жодним чином не асоціюється з конкретними користувачами, і обробляється тільки у вигляді узагальненої статистики.

Файли «cookies»

Інформація може бути автоматично зібрана при використанні підтримки «cookies». Cookie - це невеликий текстовий файл, який зберігається сервером, на якому розташована веб-сторінка, на жорсткому диску користувача. «Cookies" не прикріплюються до всієї системи і не пошкоджують ваші файли. Якщо ви не бажаєте, щоб інформація була зібрана при використанні «cookies», ви можете скористатися простою процедурою, закладеною в більшості браузерів, яка дозволяє відмовитися від «cookies». Однією з основних завдань файлів cookie є економія часу користувача. Завдяки файлу cookie веб-вузол зможе відновити специфічні настройки користувача при його подальших відвідуваннях. Наприклад, ви зможете зберегти в кошику відкладені вами раніше товари.


Заключні положення.
 Сайт "Канцтовари оптом в Україні" не орієнтований на відвідування дітьми молодше 16 років. Звертаючи особливу увагу на охорону дитячих прав у мережі Інтернет, ми свідомо не збираємо і не зберігаємо особисту інформацію, отриману від дітей.

Ми залишаємо за собою право на внесення змін до цього документа.

З повагу, адміністрація інтернет-магазину "Канцтовари оптом в Україні"  http://stationery.com.ua/.